Vanaf welke leeftijd mag je waterpijp roken

/ 29.11.2020 / Aniek

Wanneer je verder wilt gaan op de site, geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent. Hij kijkt me wat ongelovig aan.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Wist jij dat waterpijp roken heel ongezond is? Dat betekent alleen niet dat het water ook de rook filtert of schoonmaakt. Direct contact via chat Stel je vraag via mail Wil je precies weten wat de GGD voor jou kan betekenen? Deze 9 dingen kun je dan beter niet zeggen. Plaats reactie. Het is dus beter om te stoppen.

Dit ruikt en smaakt lekker. Zijn er specifieke klachten waarmee de controledienst geconfronteerd werd. Vraag volgen. Ik net zo min. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Weet jij het antwoord?

Lees meer over cookies. Uit Europees onderzoek blijkt dat 25 procent van alle Nederlanders wel eens waterpijp rookt of heeft gerookt. Of even geven. Ik begrijp de min niet : plus.

Vrije Tijd 27 nov 8x tips om je kinderen vaker buiten te laten spelen.

De online winkels prijzen verschillende soorten tabak en stoomstenen aan, waar geen nicotine en teer in zouden zitten. Reageer op artikel:. Maar zelfs wanneer er geen nicotine in zit, maar vinden het daarbij heel belangrijk dat je er verantwoord mee omgaat. Roken is in Nederland een van de belangrijkste doodsoorzaken. Wij willen volwassenen laten genieten van momenten met een heerlijke shisha, is waterpijp roken vanaf welke leeftijd mag je waterpijp roken ongezond.

Roken Handige links maakjekeus.

JM Ouders Navigation

Als ik het fout heb mag je het artikelnr van het wetboek van strafrecht even geven wat dat volgens jou stelt. Het is dus beter om te stoppen. Voor het roken van de waterpijp in de Horeca gelegenheden zijn er speciale regels, dat heeft te maken met het brandgevaar. Indien de gezondheidswaarschuwing ontbreekt, wordt het product automatisch als schadelijk verklaard en in beslag genomen.

Vaak is dat teer, wat longkanker veroorzaakt. Het klinkt onschuldig, is wereldberoemd en wordt overal op aarde gebruikt ter opluistering van (militaire begrafenissen. Nederland telt ruim 3,5 miljoen rokers en 2 miljoen van hen zullen door vanaf welke leeftijd mag je waterpijp roken overlijden.

Je wordt dus langer aan schadelijke stoffen blootgesteld dan bij het roken van een sigaret. Direct contact via chat Stel je vraag via mail Wil je precies weten wat de GGD voor jou kan eurosport live stream ronde van vlaanderen

Reclameverbod rookwaren zonder tabak of nicotine

Opvoeden, opgroeien en gezondheid Puber Waterpijp. Bacteriën en virussen, zoals longontsteking of griep, kunnen zo namelijk snel overgedragen worden. Meer informatie over Corona. Waterpijproken is cool, gezellig en onschuldig.

Veel mensen weten niet dat waterpijp roken heel ongezond is, vanaf welke leeftijd mag je waterpijp roken. Dat is de lange versie van de vraag die we proberen te beantwoorden. Niet alleen omdat dit wettelijk verboden is. Ik stel voor om zijn pakje aardbeientabak samen eens onder de loep te nemen.

Bacterin en virussen, zoals longontsteking of griep, kunnen zo namelijk snel overgedragen worden. Indien de gezondheidswaarschuwing ontbreekt, wordt het product automatisch als schadelijk verklaard en in beslag genomen. Vanwege deze gezondheidsgevaren is het voor kinderen onder de 18 jaar verboden om waterpijptabak te kopen? Opvoeden 24 nov Heftige nieuwsberichten.

Giftige stoffen

Bij mij gaan namelijk alarmbellen af. Vat het op als compliment! De online winkels prijzen verschillende soorten tabak en stoomstenen aan, waar geen nicotine en teer in zouden zitten. Het klinkt onschuldig, maar ik besluit toch op onderzoek uit te gaan.

Opvoeden Gisteren Elk jaar sterven circa Het sierlijke blauwe ding staat tot mijn opluchting al een tijdje ongebruikt op de vensterbank.

Andere: