Restaurant de markies in woerden

/ 08.01.2021 / Abderrazak

Mooi centraal gelegen voor de medewerkers die van ver komen. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Heel gezellig interieur. Gewoon perfect. Ja Nee Weet ik niet zeker. Minimum: 1 , Maximum: Heeft dit restaurant een mooi uitzicht?

Venlo Zandvoort Zoetermeer Zwolle 's-Hertogenbosch! De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Klassiek in uitstraling maar verfijning in de gerechten. We hebben heerlijk gegeten, de lokatie op zich zag er goed uit, содержащую контент в формате Flash. Voor een zakelijke aangelegenheid gekozen voor de Markies vanwege de centrale ligging in Nederland, restaurant de markies in woerden.

Is dit restaurant geschikt voor kinderen? Ingrid op 04 oktober Geverifiëerd.
  • Duits 1.
  • Buitengewoon goed gegeten. Foto's van Dascha Ylstra ×.

Hoe was jouw ervaring?

Aangegeven dat ik als voorgerecht de drie soepjes wilde maar niet van vis hou, dus geen vissoep er stond niet bij welke soepen dit waren. Ook dit keer was het geweldig, we hadden met onze groep van 11 personen een eigen ruimte, zodat niemand last had Duits 1. Persoonlijk is het mij allemaal iets te stijfjes en had ik het idee dat ze er niet echt zin in hadden deze avond.

Foto's van Andre De Heus ×.

  • Komt de soep, eentje daarvan is een aardappelsoep. Bram op 29 september Geverifiëerd.
  • Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten?

Het kost wellicht iets meer als een wok maar je voelt je de koning te rijk. Valk Boumanlaan 61 GG Woerden! Vrijdag 19 oktober onverwachts eten. Dascha Ylstra op 27 september Geverifierd. Lees ook onze privacyverklaring. Beoordelingen. Bar Rouge Aziatisch.

Meer informatie

Prachtige wijnen. Vrijdag 19 oktober onverwachts eten. Goede vis, smakelijk. Hengelo Hilversum Leeuwarden Leiden Maastricht.

Restaurant aanmelden. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Matig 4. Geselecteerde filters. Gemiddeld 3.

Meer talen. Ons jaarlijkse familiediner werd dit jaar mijzelf georganiseerd en de keuze was op dit restaurant gevallen, aangezien ik een eerdere positieve ervaring had opgedaan. Bedankt voor je hulp! Foto's van Dascha Ylstra ×. Zeer goede en vriendelijke service..

  • Datum van bezoek: september
  • Restaurant Kronenburg Frans, Nederlands.
  • Restaurant aanmelden.
  • Klassiek in uitstraling maar verfijning in de gerechten.

Foto's van Ingrid ! Groentes echter goed bereid. Voor herhaling vatbaar. Restaurant de markies in woerden beste attracties in de buurt Alles weergeven. Populaire steden Bekijk de beste restaurant deals! Een en ander is niet altijd even creatief en bij vlagen zelfs een tikkeltje sober, maar wel met hoge kwaliteit ingredinten. Zeker een aanrader om te doen.

Openingstijden

Vorige Volgende 1 2 3 4. Datum van bezoek: oktober Datum van bezoek: september

Ik ben er nu meerdere keren geweest en elke keer was het geweldig? Type reiziger. Beoordeeld op 19 november Jaarlijkse familiediner, we hebben genoten?

Andere: