Hoe een youtube kanaal maken

/ 17.02.2021 / Lizzie

Stap 4: Als je bent ingelogd met het Google account kom je automatisch op de homepage van YouTube terecht. Feedback verzenden over Onthoud dat je publiek exponentieel groeit.

Je kunt een computer of de mobiele site van YouTube gebruiken om een nieuw kanaal te maken. Anders begrijpt jouw doelgroep niet dat jij er voor hun bent en weten ze je niet te vinden.

Log vervolgens op www. Je moet mensen vast blijven houden en ze verder laten klikken. Heb je net een abonnement gekocht, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt.

U bent hier: Home Hoe maak je een Youtube kanaal. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Het aanmaken van een YouTube kanaal is hoe een youtube kanaal maken gemakkelijk, maar dan. Overal waar jouw publiek te vinden is, to accommodate Claas Janszoon the worlds largest animatronics wax figure.

Stap 4: Als je bent ingelogd met het Google account kom je automatisch op de homepage van YouTube terecht.

Zoek een leuke afbeelding van jezelf of een plaatje dat je mooi vindt dat wat met je kanaal te maken heeft, en stel deze in als profielfoto.
  • Visuele informatie wordt niet alleen
  • Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met het afspelen van video's oplossen Films en tv-programma's kopen en bekijken.

Je eigen YouTube kanaal opzetten

Deze optie is handig als je intern eerst een video wilt delen zonder dat je kijkers dit zien. En waarom ook niet: als je iets te vertellen hebt of iets wilt laten zien, is dit het beste medium daarvoor.

Het is inmiddels alweer ouderwets om een thumbnail te maken van een shot uit de video. YouTube Helpforum Forum. Je hebt nu gemakkelijk zelf een YouTube kanaal aangemaakt. Wil je ze vermaken, of misschien iets leren?

Tot slot kun je er zelfs voor kiezen om een rijtje tips of informatie te geven? YouTube Helpforum Forum. Dit werkt trouwens alleen als jij je ook ontwikkeld. Als dit merkaccount al een kanaal heeft, kun je geen nieuw kanaal maken.

Een persoonlijk kanaal maken

Het verschilt per soort video welke spullen je nodig hebt, maar over het algemeen heeft de gemiddelde Youtuber het volgende in huis: Camera zie top 10 van Bol.

Als je een breed publiek wilt aanspreken, is die informatie belangrijk want daar kan de film op worden gevonden. Ja Nee. Maar als je doorzet, wordt het steeds makkelijker.

Wanneer je de video hebt gepubliceerd, is het tijd om publiek te vinden; mensen die je film willen bekijken … maar hoe bereik je die. Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Hoe een youtube kanaal maken.

En dan was het eigenlijk al? Nu kun je jouw Youtube kanaal gaan designen. Maar wat nou als jij dat ook wil doen.

Martin Gijzemijter

Overal waar jouw publiek te vinden is, ben jij vanaf nu ook actief. In deze blog wil ik mijn ervaringen delen en help ik je graag op weg met het starten van je eigen zakelijke YouTube pagina! Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Met 2,4 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland is YouTube verreweg  het populairste videoplatform. Waar ga je dan eigenlijk beginnen?

  • Het hebben van een Google account is dus echt een must.
  • Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.
  • Wil je ze vermaken, of misschien iets leren?
  • In de beschrijving is het interessant om te vermelden wat er in de video besproken wordt met daaronder een tekst voor nieuwe kijkers.

Geef aan het einde van je video aan dat je volgende week thema B gaat behandelen, hoe een youtube kanaal maken, geef je kijkers een reden om terug te keren. Tags zijn erg belangrijk voor de online vindbaarheid? Veel plezier. Maak progressie. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? Je vraag is geplaatst. Je kunt gemakkelijk via Google naar YouTube door rechts bovenin het scherm op het symbool te klikken.

Een kanaal maken met een bedrijfsnaam of een andere naam

Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Reageer op artikel:. Feedback verzenden over Als je op je eigen kanaal bent zie je aan de rechterkant twee opties: kanaal aanpassen en YouTube Studio.

U bent hier: Home Hoe maak je een Youtube kanaal. Aantal berichten: 8 Categorie: Video Marketing 1 november Een rondleiding op het kantoor, een vlog van de jaarlijkse beurs of een informatieve maandelijkse podcast.

Andere: