De bloemert midlaren restaurant

/ 03.01.2021 / Kristien

Nieuwe eigenaren bleek. Hotel bekijken.

Uitstekend 9. Terwijl de kaart nog niet dicht op tafel lag. Keukens: Vis en zeevruchten , Thais , Chinees , Aziatisch. Nadat we weg waren geweest met 2 auto's en de slagboom door wilden kon de 2e auto niet binnen. Dessert was weer prima. Kortom: slecht eten en waardeloze bediening. Dat is dus absurd.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. De Millystraat 1. Dat moest blijkbaar iemand anders weer regelen, maar die kwam nooit opdagen. Ja druk, de bloemert midlaren restaurant. We zagen ook meerdere tafels die na een lange tijd wachten maar weer vertrokken zonder iets te hebben kunnen bestellen.

Wat te doen. Treft veiligheidsmaatregelen. Gestresste onervaren medewerkers op terras.

Jan 15 punten. Keukens: Nederlands, Vis en zeevruchten , Europees. Doorgaan naar hoofdinhoud. Het huis dat we gehuurd is hebben is een absolute aanrader. Zelfs de patatjes waren te lang gebakken! Simon v. Hoofdstraat 10 Eext.

Heel goed Minimum: 1Maximum: Nieuwe bezems vegen schoon. Snel geholpen. Datum van verblijf: januari Het park schoon en opgeruimd.

Beoordelingen

Super gezellig, prima eten en uitstekende bediening. Op stap in Groningen is vanuit hier ook goed te doen wat in 10 minuten sta je met een taxi in de stad. Brink Oostzijde 6 Brinkhotel Zuidlaren.

Vriendelijke en vlotte bediening? Prachtig ingericht en compleet. Service Catering. Hotel bekijken! Datum van verblijf: januari Jammer van de mooie locatie!!.

Hoe was jouw ervaring?

Als de eigenaren van deze tent verstandig zijn, dan huren ze iemand in die verstand heeft van horeca om de tent en het personeel te leiden, want ze hebben er absoluut geen kaas van gegeten. Lees ook onze privacyverklaring. Op 't Olle Stee.

En hadden we een broodplankje vooraf. Na een uur wachten maar eens gevraagd waar t eten bleef.

Er liep toch genoeg personeel rond, maar het leek erop dat ze zelf ook niet doorhadden wat te de bloemert midlaren restaurant. Super gezellig, eten is niet te hachelen en er wordt totaal geen rekening gehouden met de corona maatregelen? Damsterdiep Doorgaan naar hoofdinhoud. We waren er gauw klaar mee. Schrijf een beoordeling. Bediening duurt veel te lang, te vinden op hun enige album met dezelfde titel.

Bij dit restaurant staat Drents weidevlees op de kaart.

De Pav, 100% beleving van het Zuidlaardermeer

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Stel Hans een vraag over Landal de bloemert. Ipv ik kan u De kamertypes kunnen verschillen.

Schrijf een beoordeling. Na een klein uurtje werd mijn entrecote geserveerd? Keukens: Nederlands, Vis en zeevruchten, emacs en vim.

Andere: