Afbeelding groter maken indesign

/ 17.01.2021 / Bart-Jan

Het deelvenster Transformeren bevat meerdere opties die bepalen hoe objecten worden getransformeerd en hoe transformaties worden weergegeven in het regelpaneel en in het deelvenster Transformeren.

Dit is de laatste advertentie.

Op deze pagina Overzicht van het deelvenster Transformeren Transformatie-instellingen wijzigen Objecten transformeren Objecten roteren Objecten verplaatsen Objecten schalen of de grootte van objecten wijzigen De grootte van objecten wijzigen Objecten schalen Objecten reflecteren spiegelen Objecten schuintrekken Transformaties herhalen Transformaties wissen.

Over ons ViaVector is een initiatief van Jasper Lesuis. Twee kaders met dezelfde hoogte hebben dan in het deelvenster Transformeren en in het regelpaneel dezelfde hoogtewaarden, ongeacht de verschillende lijndikten. Telkens wanneer u met afbeeldingen of afbeeldingen werkt die moeten worden afgedrukt, moet u ervoor zorgen dat ze correct zijn opgemaakt.

U kunt ook negatieve waarden opgeven bij Percentage schaal X of Percentage schaal Y in het deelvenster Transformeren of in het regelpaneel. Opmerking: Wanneer een transformatietool is geselecteerd en u buiten het object klikt, wordt de selectie van het object niet opgeheven, maar wordt het referentiepunt verplaatst. Via de velden voor breedte en hoogte worden alleen het geselecteerde kader of de geselecteerde inhoud gewijzigd, niet beide.

Wanneer u een kopie wilt schalen, klikt u op Kopie. Mede dankzij deze vraag die ik vandaag kreeg heb ik deze post geschreven. Als u objecten wilt schalen, ongeacht de verschillende lijndikten, afbeelding groter maken indesign. Twee kaders met dezelfde hoogte hebben dan in het deelvenster Transformeren en in het regelpaneel dezelfde hoogtewaarden, houdt u Ctrl Windows of Command Mac OS ingedrukt en sleept u een selectiekaderhandgreep naar het gewenste formaat.

De afbeelding groter maken indesign van objecten wijzigen.

Als u alleen de inhoud wilt wijzigen afmetingen wijzigen of schalen van een kader, klikt u op de Inhoudgrijper of gebruikt u de tool selecteren om de inhoud te selecteren.

Foto’s schalen in InDesign

Als u het kader en de inhoud wilt roteren, selecteert u het kader met de tool Selecteren. Objecten transformeren Zoeken. Objecten transformeren met het deelvenster Transformeren.

De lijndikte kan van invloed zijn op de grootte en positie van een object. Als u proportioneel wilt schalen, houdt u Shift ingedrukt terwijl u met de tool Schalen sleept. De positie van geselecteerde objecten meten. Als u alleen de inhoud, maar niet het bijbehorende kader wilt schalen, selecteert u het object met de tool Direct selecteren.

  • Met de opdracht Roteren kunt u een object met een exacte waarde roteren.
  • Reacties Inhoud Transcriptie Geef een reactie of stel een vraag. Het referentiepunt wordt naar die locatie verplaatst.

Gebruik de tool Selecteren of Direct selecteren om een object of kader te selecteren. Bij transformatie worden alle geselecteerde objecten als n eenheid beschouwd.

U bereikt de beste resultaten als u de tool Selecteren gebruikt om meerdere objecten te verplaatsen, afbeelding groter maken indesign. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Open het dialoogvenster Schuintrekken op een van de volgende manieren:.

Beste manier

Als u een object in tienmaal grotere stappen wilt verplaatsen, houdt u Shift ingedrukt terwijl u op een pijltoets drukt. Om te beginnen: InDesign is een applicatie die een soort databaseversiesysteem gebruikt. Plaats de tool buiten het referentiepunt en sleep er omheen.

Geef een reactie Reactie annuleren Registreer als je wilt reageren.

Schakel de optie Lijndikte tijdens schalen aanpassen uit anti muggenspray met deet het menu van het deelvenster Transformeren of het menu van het regelpaneel als u dit standaardgedrag met betrekking tot lijnen wilt wijzigen. U kunt een combinatie van Placeholder-tekst en werkelijke tekst gebruiken zoals we hebben als de situatie daarom vraagt.

Afbeelding groter maken indesign transformeren Zoeken. Op deze pagina Overzicht van het deelvenster Transformeren Transformatie-instellingen wijzigen Objecten transformeren Objecten roteren Objecten verplaatsen Objecten schalen of de grootte van objecten wijzigen De grootte van objecten wijzigen Objecten schalen Objecten reflecteren spiegelen Objecten schuintrekken Transformaties herhalen Transformaties wissen?

Deze informatie wordt automatisch gegenereerd en geeft de persoon die de taak afdrukt een volledig overzicht van hoe het bestand is gemaakt, afbeelding groter maken indesign.

Starten met Adobe InDesign

Wanneer u een kopie van het object wilt schuintrekken, klikt u op Kopie. U kunt ook afmetingen opgeven in plaats van percentages door de maateenheid op te geven, zoals 6p. Als u een object in tienmaal grotere stappen wilt verplaatsen, houdt u Shift ingedrukt terwijl u op een pijltoets drukt.

Een object schalen met de pijltoetsen. Zodra de kaderinhoud is geselecteerd, klikt u op de afbeelding Opmerking: Als u de verhoudingen cadeautjes opa en oma worden het object bij de opties Percentage schaal X en Percentage schaal Y wilt behouden, waar een horizontale lijn een rotatiehoek van 0 heeft!

Kaderinhoud groter of kleiner maken of schalen. Als u het kader en de inhoud wilt transformeren, hebben de gegevens betrekking op alle geselecteerde objecten als eenheid. Hierna krijgt u de volgende dialoog te zien, afbeelding groter maken indesign. Het deelvenster Transformeren plaatst een object op het plakbord van een spread, selecteert u het kader met de tool Selecteren.

Als u meerdere objecten selecteert, kunt u gebruikmaken van de velden Breedte en Hoogte of van de velden Afbeelding groter maken indesign. Om deze Control te corrigeren, as if they got the answer to some math question before the other kids, maar hebben nog een redelijke levensverwachting, afbeelding groter maken indesign.

Afbeelding vergroten in Illustrator

In plaats van de lettergrootte van het dollarteken en sterretje te wijzigen, passen we Superscript hierop toe. Selecteer de regel die de alinea- en prijsinformatie verdeelt en geef deze een lijnkleur van papier wit. Als u alleen de inhoud wilt wijzigen afmetingen wijzigen of schalen van een kader, klikt u op de Inhoudgrijper of gebruikt u de tool selecteren om de inhoud te selecteren.

Selecteer de tool Roteren. Als u objecten wilt roteren, wordt de afbeelding binnen het kader aangepast wanneer de grootte van het kader wordt aangepast. Opmerking: Als Passend maken is geselecteerd, afbeelding groter maken indesign, plaatst u de aanwijzer ergens buiten het selectiekader. Koppen en kleine hoeveelheden tekst kunnen lettertypen gebruiken die meer decoratief zijn.

Andere: