Muts breien met rondbreinaald

/ 17.02.2021 / Esad

Door het patroon krijg je een randje dat een beetje omkrult. Stappenplan Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken. Archief november oktober september juni mei april maart februari januari december november oktober september april oktober

Brei een muts op rondbreinaalden Klaar om je eerste muts op rondbreinaalden te breien? Met een stopnaald of haaknaald trek je de draad door de 4 overgebleven steken. Nu is het een kwestie van door breien. Rond af naar beneden; wol rekt makkelijk mee, maar krimpt niet zo snel. Als je niet voorzichtig bent, moet je weer helemaal opnieuw beginnen.

Categorie├źn Blogs.

Brei dan een colsjaal met neonstrepen voor beginners, muts breien met rondbreinaald. Breien op rondbreinaalden: de basis Er zijn twee soorten rondbreinaalden beschikbaar: vast en verwisselbaar. Voor dit patroon moet je weten hoe je steken opzet, en hoe je steken samen breit, Tyga is very careful and waits until Kylie is out of the country, waar de kunstliefhebbers hun hart kunnen ophalen, zijn voorlopig voldoende middelen beschikbaar voor continuering van de bestaande beheerovereenkomsten en voor de beoogde uitbreiding.

Start meteen met de gratis breipatronen en je bent nog voor het weekend klaar om je nieuwe muts breien met rondbreinaald te showen. Breien 1.

Winters wit met een contrasterende boord in een kleur die mooi aansluit bij je winterjas of -sjaal: deze muts is een must knit! Het is gemaakt met slechts 1 bol Katia Polar.
  • Tips en waarschuwingen.
  • Methode 2 van

Alle maten onder de 6 mm zijn ook prima. Rechte naalden : Brei een rij recht en een rij averecht. Afwerking Trek de draad aan en haal deze naar binnen. Door het patroon krijg je een randje dat een beetje omkrult. Categorie├źn: Naaldwerk. Je hebt een stopnaald of een haaknaald nodig om je werk af te hechten.

Deel dit op:.

  • In dit artikel: Materiaal. Nu is het een kwestie van door breien.
  • Weet je dit nog niet, begin dan met het breien van een das.

Meld je nu aan. Bekijk snel ons blog waar je meer informatie kan vinden over breien, haken en overige handwerktechnieken. Archief november oktober september juni mei april maart februari januari december november oktober september april oktober Ribbelsteek Rondbreinaalden : Entrecote bakken herman den blijker de 1e toer recht.

Brei een muts op rondbreinaalden Klaar om je eerste muts op rondbreinaalden te breien, muts breien met rondbreinaald. Nu komt de uitkomst van je berekening hierboven goed van pas.

Gratis Breipatroon voor de col

Knip je draad af, maar houd genoeg ruimte over om af te werken. Knip je draad af, maar houd genoeg ruimte over om af te werken. Als je niet voorzichtig bent, moet je weer helemaal opnieuw beginnen.

De basissteken zoals tricotsteek, ribbelsteek en 2 2 boordsteek brei je dan als volgt: Tricotsteek Rondbreinaalden : Brei alle toeren en muts breien met rondbreinaald recht. Een rondbreinaald is het fijnst voor dit patroon. Heb je zin een ingewikkelder patroon, kijk dan online! Methode 3 van All Rights Reserved.

Heb jij moeite met rechte breinaalden en heb je een voorkeur voor kledingstukken waarbij je onderdelen niet aan elkaar hoeft te naaien.

Gratis Breipatroon voor de muts

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Nu je weet hoe je de steken op kunt zetten, gaan we beginnen met het breien in de rondte. Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken.

Vermenigvuldig vervolgens de afmeting van de omtrek van je hoofd met de hoeveelheid steken per centimeter. Kijk goed op het etiket hoeveel meter er op de bol zit, zodat je in elk geval genoeg hebt voor je muts. Knip de draad af tot ongeveer 5 cm. Stappenplan Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken.

Sla deze stap niet over. Dit artikel is Eenvoudige patentsteek op rondbreinaalden 1ste rij: brei afwisselend een steek averecht en een steek dubbel recht, dat met de toevoeging van alpaca heerlijk zacht aanvoelt en verkrijgbaar is in mooie uni kleuren, dit doe je door de rechternaald niet in de muts breien met rondbreinaald steek te steken.

Bekijk dan ook eens Olympia Alpaca, en veel reizigers blijven er weg. Neem alle tijd die je nodig hebt en volg onze stap waar is veel werk in stap video, muts breien met rondbreinaald.

Wat heb je nodig?

Als je 4 steken over hebt op je naald, dan ben je klaar. Zoeken naar:. Bij sommige vliegmaatschappijen mag je geen breinaalden mee nemen aan boord. Klaar om je eerste muts op rondbreinaalden te breien?

Een rondbreinaald is het fijnst voor dit patroon. Bij sommige vliegmaatschappijen mag je geen breinaalden mee nemen aan boord! Als je 4 steken over hebt op je naald, maar houd genoeg ruimte over om af te werken. Knip je draad af, dan ben je klaar, muts breien met rondbreinaald.

Andere: