Normaal verbruik gas per jaar

/ 18.02.2021 / Burcu

Om precies te zijn:. Je kunt iedere dag of zelfs elk moment zien wat je gas- en stroomverbruik is. Bij Pricewise kun je gemakkelijk energie vergelijken en op die manier de verschillende prijzen voor aardgas bekijken.

Hoeveel er daadwerkelijk wordt verbruikt, hangt natuurlijk heel erg af van het aantal personen in een woning, hoe energiebewust zij omgaan met gas , het soort woning en de mate van van isolatie. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

Beginning January 12, , only the most current version of Internet Explorer available for a supported operating system will receive technical supports and security updates.

Het gemiddelde gasverbruik daalde tussen en met meer dan 20 procent. Wat mis je? Of ben je gewoon nieuwsgierig of je veel verbruikt? Er zijn daarom ook grote verschillen tussen huishoudens in aardgasverbruik.

Slim en duurzaam: deze spullen kun je delen met de buren. Het verbruik verschilt flink per woningtype en bouwjaar. Je stroomverbruik wordt bepaald door de apparatuur in je woning en door het aantal personen, hoe normaal verbruik gas per jaar de besparing en de verbruikskosten zijn die wij je laten zien. Hoe accurater het ingevulde verbruik, niet door de grootte van je huis. Wil je graag je aardgasverbruik in de gaten houden.

Klein: tot m2, groot vanaf m2, Back translation and others.

Veelgestelde vragen

Het is een vrij nieuwe manier om huizen te verwarmen en er is vaak wel een flinke verbouwing nodig, maar de voordelen van een warmtepomp zijn groot. Selecteer aantal personen of vul je verbruik in. Hetzelfde geldt in mindere mate voor een rijtjeshuis. U bespaart veel gas door handig gebruik te maken van de energie in bodem of lucht. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Zelfs per maand en per dag. Je verbruikt minder gas als je de verwarming laag zet als je niet thuis bent of naar bed gaat, en als de verwarming uit is in kamers waar je niet bent.

  • Pakt uw gasverbruik veel hoger uit? Dan kun je in onze vergelijker gewoon aangeven uit hoeveel mensen het gezin bestaat.
  • Bencompare één app voor al uw vaste lasten. Home Energie besparen Snel besparen Grip op je energierekening Gemiddeld energieverbruik.

Vergelijk het gemiddelde verbruik voor oude en nieuwe appartementen en huizen, bouwjaar en gasverbruik Goed gesoleerde woningen verbruiken minder gas. Gemiddeld bedraagt dit in m 3 : Appartement Tussenwoning Maisonnette Hoekwoning Vrijstaande woning. Ken je normaal verbruik gas per jaar gasverbruik niet. Shell wil de grootste energieleverancier ter wereld worden Shell wil de grootste energieleverancier ter wereld worden. Isolatie, met 1 bewoner of met meer bewoners.

Bekijk je besparing

In geld uitgedrukt bepaalt uw gasverbruik zo'n 60 procent van uw  energierekening. Om het gasverbruik te berekenen, zijn alleen woningen met een gasaansluiting meegenomen. Trend gasverbruik Wat zijn graaddagen?

Terugleveren stroom en salderen. Kies de samenstelling van uw huishouden om energie te vergelijken met het genoemde verbruik. Het ingevulde adres kan niet worden gevonden. Gemiddeld energieverbruik Gemiddeld gasverbruik Gemiddeld stroomverbruik Gemiddeld stroomverbruik zonder gas Gemiddeld waterverbruik.

Ook hangt uw gasverbruik ervan af welke energiebesparende maatregelen u heeft genomen, normaal verbruik gas per jaar.

Energie besparen

Ook het bouwjaar van de woning maakt veel uit, vanwege de isolatie. Gemiddeld energieverbruik verschilt per huis en aantal bewoners Je gas- en stroomverbruik hangt sterk af van het huis waarin je woont en het aantal bewoners.

Inzicht in je verbruik We geven je graag inzicht in je energieverbruik.

Zie ook. Duizenden huishoudens hebben namelijk een te grote gasaansluiting in huis. Hieronder vind je het gemiddelde normaal verbruik gas per jaar per bouwjaar volgens Milieu Centraal. Het verwarmen van de woning neemt het grootste deel op zich. Neem er dan je oude jaarafrekeningen bij? Meer artikelen over: Energie besparen. Particulier Cv-ketels Klantenservice Stroom en gas Zonnepanelen.

Reken dan op m3 gas extra per jaar totaal 1. Gemiddeld bedraagt dit in m 3 :.

Hoe weet je hoeveel aardgas je verbruikt?

Je gegevens worden alleen gebruikt om antwoord te geven op de vraag. De kachel hoeft dan niet zo hard te werken om het huis op temperatuur te houden. Lees ook: Wat is een gemiddeld energieverbruik? Gasverbruik Gemiddeld gaat 80 procent van het gas naar verwarming en 20 procent naar warm water vooral douchen en een beetje koken.

Houdt hier rekening mee bij uw berekening! Nieuwere woningen hebben daarom gemiddeld een lager gasverbruik. Heb je een koophuis.

Andere: