Zoeva cocoa blend palette temptalia

/ 18.02.2021 / Anka

Waaauw, de look die je gemaakt hebt is echt onwijs mooi! Door beautifulday4makeup op 17 mei

Dit nieuwe palette van Zoeva is ook net een doos chocolaatjes, waarvan je eigenlijk pas na het swatchen weet wat je gekregen hebt. Door Beautyjuf op 16 mei Ik houd echt van deze neutrale oogschaduw tinten. Door Marloes op 16 mei Ik vind de look die je met dit palette gemaakt hebt erg mooi.

Staat jou ook erg goed, die tinten.

Ooooh het palette ziet er echt heel luxe uit? Klinkt goed zeg. Door Sophie op 16 mei Cocoa Blend zit in dezelfde reeks als de al eerder uitgebrachtte oogschaduwpaletten Naturally YoursSmoky en Rose Golden, zoeva cocoa blend palette temptalia. Het lijkt inderdaad op een doosje met heerlijke bonbons.

  • Wat een mooi palette, en wat staan die kleuren jou goed!
  • Wat een leuk palet!

Review – Zoeva Cocoa Blend palette

Silke 28 mei Mooie look heb je ook gemaakt! Ik vind het weer een mooi palette van Zoeva. Het lijkt bijna een reep chocola vanwege de kleuren, vorm en dat hij zo dun en licht is. Wat ziet het palette er ook mooi uit. Een heel mooi palette, maar ik ga er weer voor passen.

  • Miranda 23 mei Een heel mooi palette, maar ik ga er weer voor passen.
  • Helemaal mijn ding : [Beantwoorden].

Wauwie wat een pigment zeg. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Mooie look heb je er ook mee gecreerd, heel warm en met een mooie shimmer? Door Ellemieke op 16 mei Mooie look heb je ook gemaakt, zoeva cocoa blend palette temptalia.

Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow Palette

Prachtig palette en mooie look! Vooral Pure Ganache is fantastisch en héél romig. Cocoa Blend is nog niet te koop, maar zal 1 juni de digitale schappen van de Zoeva webshop raken.

Door PinkFairy op 16 mei. En dat vind ik zo leuk aan je; [Beantwoorden]! Maar ik geloof goed dat dit palette voor veel mensen zeker geschikt is. Als ik nog n palette van Zoeva wil, dan is dat deze wel.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Categorieën

En je ooglook vind ik ook echt prachtig! Fijne zaterdag, liefs Marloes. Warm Notes en Pure Ganache zijn mijn favorieten in het palette, wauw! Ooooh het palette ziet er echt heel luxe uit! Heel mooi palette en geweldige look!

Amelie 23 mei Vandaag review ik dit palette. Warm Notes en Pure Ganache zijn mijn favorieten in het palette, Zoeva komt echt uit met de mooiste palettes. Wauw, wauw. Over mij Over de site Contact. Zoeva cocoa blend palette temptalia je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Door Joyce op 16 mei Ook toen ik deze rij skipbo spelen op de computer ging mijn hartje sneller kloppen.

Ik denk dat ik deze nog wel aan zal gaan schaffen. Je hebt er echt talent voor.

Lees verder

En dat vind ik zo leuk aan je;. Nicky 23 mei Ik vind dit palette echt prachtig.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Infusion is een grijze kleur met een gouden glans en tevens goudkleurige glitters. Over mij Over de site Contact.

Andere: