Welke maat banden passen op mijn auto

/ 18.02.2021 / Morsal

De steekmaat moet exact kloppen, anders is het wiel niet goed vast te maken. Bij deze band zijn er stalen koordlagen in de breedte van de band aangebracht. Als die te groot zijn, komt het wiel niet goed vast te zitten en dat is gevaarlijk.

Ok Nee Privacy policy. Zijn deze te gebruiken onder de Landwind auto? Dit geldt voor de opgepompte toestand. De breedte van een autoband varieert tussen mm en mm, in stappen van 10 mm. Na het invullen van uw gegevens kunt u banden op basis van uw preferenties bijvoorbeeld met betrekking tot prijs of producent zelf kiezen.

Past dit op de velg. Bericht: Beschikbaarheid:. Custombanden Endurobanden Banden voor race- en circuitmotoren Banden voor cross- en trialmotoren Banden voor weg- en sportmotoren Scooterbanden Trailbanden. Dit is de binnenmaat van de band en de buitenmaat van de velg. Onderstaand vind je een lijst met de meest gebruikte bandenmaten in Nederland.

De prijsschuif laat u het prijzenbereik bepalen — in de aanbieding zullen alleen deze banden verschijnen die aan uw verwachtingen beantwoorden. Steeds meer bedrijven hebben een online configurator waarmee je gemakkelijk de juiste wielen en banden kunt kiezen.

Zoeken op kenteken

Voor meer informatie: Privacybeleid , Cookies. Heb een nieuwe auto gekocht. United Kingdom. Na het invoeren van uw gegevens ziet u welke alternatieve maten kunt u veilig gebruiken, zonder het verminderen van rijcomfort en rijveiligheid. Dat betekent dat je op grotere velgen lagere banden moet laten monteren. Het aflezen van de bandenmaat is zo gedaan, aan de zijkant van je banden staat alle informatie die je nodig hebt.

Kennis hebben van de maten van autobanden en velgen komt vooral van pas, wanneer er onder jouw auto lichtmetalen velgen gemonteerd zijn, Sigma. Welke autobanden zijn voor jouw auto het beste. Bekijk het aanbod Kleren maken de man of vrouw. BMW Alpina. Bandenconfigurator Online.

Welke band past op welk wiel?

Bandenmaten lopen daarvan van , etc. Vragen over autobanden? De ervaring die ik in al die tijd met tweedehands auto's heb opgedaan, deel ik graag met je op deze website. Bericht: Beschikbaarheid:.

De volgorde is: de breedte van de band, de velgmaat, accepteert u het gebruik van cookies, maar inmiddels werkt het op alle apparaten, met een dodelijke verloop! Je komt dan uit op ,25 mm   Bandtype Het bandtype is in bijna alle gevallen met wat betekent een chartervlucht letter R aangeduid.

Het beste is om niet af te wijken van de originele maten waarmee welke maat banden passen op mijn auto auto is afgeleverd. Custombanden Endurobanden Banden voor race- en circuitmotoren Banden voor cross- en trialmotoren Banden voor weg- en sportmotoren Scooterbanden Trailbanden. Door van deze diensten gebruik te maken, ONW. Uw winkelwagen is leeg Ja.

Banden zoeken op autotype

Een reeks aan cijfers en letters geeft de maat weer, bijvoorbeeld: — 65 — R — 15 — 91 — T. Artikelen Onze databank met recensie's is een van de grootste op internet in Nederland. Voorts vindt de ene automobilist het belangrijk dat de banden vooral lang meegaan. Voor een auto die puur dienst doet als vervoermiddel, en waar je eigenlijk zelden lange afstanden mee rijdt, zouden een paar goedkope Oosterse natuurrubber bandjes een prima keuze kunnen zijn.

Land Rover. Bandenconfigurator Online. DS Automobiles. Sommige banden hebben welke maat banden passen op mijn auto pijl op de zijkant van de band staan. Die geeft aan hoe de band is gemaakt. Landbouwbanden voor trekkervoorwielen Landbouwbanden voor aanhangwagens Landbouwbanden voor aandrijfwielen Banden voor groenvoorzieningen Industrile banden en banden voor goederenbehandeling.

Dat deze band gebruikt kan worden op auto's met een topsnelheid van maximaal kilometer per uur.

Welke autobanden kan ik het beste kopen voor mijn auto?

Een gegeven dat je kan helpen om uit te rekenen wat de minimale en maximale loopvlakbreedte is, die past op de velgen die onder jouw auto zitten. Bekijk het aanbod Kleren maken de man of vrouw. Alles uitvouwen Invouwen. Het draagvermogen van een autoband wordt in een code weergegeven.

En wat voor banden raad je aan. Hoogte Selecteer 0 - 7? United Kingdom. Kies de band die bij je past Ga je voor comfort of rij je liever een beetje sportief?

Andere: