Van der ent topmovers spijkenisse

/ 20.11.2020 / Daryl

Zij zijn zelfs 2 keer heen en weer gereden. Oplossen van schade.

Alles netjes op de plek gezet, géén beschadigingen of vermiste zaken kunnen constateren. Pluspunten: Ik heb begrip voor het feit dat het vakantietijd was en dat er vakantiewerkers ingeschakeld werden.

Wij hebben sterk het idee dat wij "vergeten" waren en dat er van alle kanten verhuizers zijn opgetrommeld. Alleen bij het inpakken van de onderdelen werd slecht bijgehouden waar wat inzat.

Contento,por sú palbra,empresa muy corrects,y personal muy agradable,y muy travajadores,si tuviera que mussenei otra vez,serian ellos,los que ok harian. Gepubliceerd op: 10 september

De boekenkasten zouden uit elkaar gehaald worden en weer volledig in het nieuwe huis in elkaar gezet worden? Van der ent topmovers spijkenisse schade of manco verhuisd. Overigens wel een groot complimenten voor de aanwezige inpakker Dennis, want hij heeft bijna het werk voor 2 personen gedaan.

Van der Ent is een professioneel verhuisbedrijf, misschien niet goedkoop maar wel goed! Eigenaar van dit bedrijf.

Sommigen waren 's morgens vroeg al begonnen.
  • Gebleken is dat onderdelen in het oude huis achtergebleven waren.
  • Zeer goede service, vriendelijke verhuizers, efficiënt en snel en voorzichtig. Rustig en met grote voorzorg werd alles ingepakt, vervoerd en weer uitgepakt.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Plus- en minpunten snelle en oplettende mensen. Heldere afspraken en een goede afwikkeling van de verhuizing. Pluspunten: Heel vriendelijk en gezellig hulpvaardig,vakkundigpersoneel. De taxateur vd Schoor bevestigde dit besluit. Wij hebben sterk het idee dat wij "vergeten" waren en dat er van alle kanten verhuizers zijn opgetrommeld.

Deskundigheid verhuisteam. Verbeterpunten: nvt. Met ruim jaar ervaring als verhuizer is TopMovers gespecialiseerd in inter nationale verhuizingen. Vooral de samenwerking met de locale verhuizer Harremans laat te wensen over, van der ent topmovers spijkenisse.

Breda Mijkenbroek 46, Breda, exactly as communicated before. De boekenkasten zouden uit elkaar gehaald worden en weer volledig in het nieuwe huis in elkaar gezet worden.

Overige informatie

Uiteindelijk kwamen de verhuizers op vrijdagmiddag na 16u pas bij ons. Afspraken op een goede manier nagekomen en de verhuizing op een prettige efficiënte manier uitgevoerd. Alles hebben ze met goede zorg verhuisd en nog snel ook.

Beoordeling door klanten 4. Plus- en minpunten Proffesioneel. HenkRotterdam. Geweldige ervaring met inpakkers en uitpakkers ,geen goede ervaring met kantoor? Ook de schadeafwikkeling is nog steeds niet rond na drie maanden.

Beschrijving

Verbeterpunten: De offerte was niet helemaal duidelijk, de mondelinge afspraken die ik met de taxateur had gemaakt stonden er niet allemaal op. Plus- en minpunten Personeel dat de meubels haalt!!!! Dit zou me nog enigszins een positief gevoel kunnen geven en ook hierbij worden afspraken niet nagekomen.

The truck arrived on time and on the date they said they would.

  • Belde zoals afgesproken op de afgesproken afleverdatum 2 uur van te voren.
  • Het mijn persoonlijke gegevens bevat.
  • Goede communicatie, komen afspraken na, prettige verhuis mensen ook in Spanje.
  • Eurovergunning Laatst gecontroleerd op 11 november

De medewerker aan de telefoon deed vrij laconiek "kan gebeuren" en daarmee was de kous af? Daarna heb ik geprobeerd om iemand van kantoor aan de lijn te krijgen en uiteindelijk heb ik gesproken met iemand die mij op zeer denigrerende wijze te woord stond 'nou nou mevrouwtje' en totaal geen begrip toonde voor mijn verhaal.

Een prima ervaring deskundig en vriendelijk personeel! Voor je verhuizing Verhuis Assistent Checklist van der ent topmovers spijkenisse Internet en telefonie verhuizen Waar bestel ik mijn verhuisdozen.

Kleine onvolkomenheden bij het inpakken van zaken. Contento,por s palbra,empresa muy corrects,y personal muy agradable,y muy travajadores,si tuviera que mussenei otra vez,serian ellos,los que ok uitzending gemist wij zijn er bijna. Zijn gelijk aan de slag gegaan en alles zorgvuldig verhuisd!

Plus- en minpunten Snel en zorgvuldig! Gepubliceerd op: 18 september De aankomst op het bezorgadres in Spanje was stipt op de afgesproken tijd.

Zeker een aanrader! De taxateur vd Schoor bevestigde dit besluit. Taking to the driver Michael, he told us that this is how they always do it, which we found super great, because it saves a lot on travel, and local moving companies across Europe benefit from it. Veel van onze meubels bedden en tafels kundig in elkaar gezet.

Gn beschadigingen en aan het eind van de dag zat alles er ruim op tijd in. TOP bedrijf. Het mijn persoonlijke gegevens bevat.

Andere: