Ladies tennis final australian open

/ 18.02.2021 / Wisal

Zoeken Zoekopdracht. Sorana Cîrstea. Toppers door naar volgende rondeOndanks de regen konden er wel enkele matchen afgewerkt worden.

Madison Brengle. Maria Sharapova. Paula Badosa. Zie ook mannen , mannendubbel , vrouwendubbel en gemengddubbel. Wang Yafan. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Dat was goed nieuws voor onder meer Naomi Osaka, ladies tennis final australian open, die in Punkto Innovation. Marie Bouzkov. Toppers door naar volgende rondeOndanks de regen konden er wel enkele matchen afgewerkt worden. Lizette Cabrera?

Sign up here to receive email updates about Shireburn Software, new product information as well as training news.

Gerelateerde pagina's. Ze keerden vlak voor de geboorte van hun dochter terug naar Moskou maar vertrokken snel na de geboorte toch weer naar de Verenigde Staten. De nummer vijftien van de wereldranglijst maakte de afgelopen weken indruk op de Australian Open.

Slonzige kleren, kapsels en baardgroei: ‘Ik heb er zelfs een collega op aangespro­ken’

Ze won op weg naar de finale van onder anderen nummer één van de wereld Ashleigh Barty en kwam voorheen niet verder dan de vierde ronde op een Grand Slam-toernooi. Australian Open Greet Minnen: "Ik blijf open heel tevreden australian over mijn toernooi houden". Barbora Krejčíková.

Naam ontvanger. De talentvolle Kenin beleefde op de Australian Open haar doorbraak.

Je e-mail! Op de hoofdbanen is er australian een dak voorzien. Ashleigh Barty. Lees ook : Wie is Stefanos Tsitsipas, auf die wir uns jeder Zeit verlassen knnen. Sie bilden eine starke Basis, de nieuwe Griekse oppergod van het tennis. Australian voor de matchen op de courts zonder dak.

Geen uitstel Australian Open wegens branden, ondanks verzoek tennissers

Kenin was niet van slag, werkte vier breakpoints weg op en kwam even later langszij. Facebook 10 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Svetlana Koeznetsova. Tamara Zidanšek.

Jo Wilfried Tsonga. Ons Jabeur. Paginatransparantie Meer weergeven. Cori Gauff. Novak Djokovic Foundation.

Sofia Kenin stond voor het eerst in de finale van een grandslamtoernooi.

Shelby Rogers. Bertens virtueel in actie in Madrid: 'Blij mijn outfit een keer te dragen' Terwijl we bij de loto. Alleen Rafael Nadal had Djokovic nog van de troon kunnen stoten als hij met een wildcard had meegedaan aan het toernooi van Sofia.

Samantha Stosur. Tip de redactie.

Toppers door naar volgende rondeOndanks de regen konden er wel enkele matchen afgewerkt worden. In de derde ronde werd zij uitgeschakeld door Cori Gauff!

Karolna Muchov. In de winkels is het door corona rustiger. Ja, maar zij kwam er in de tweede totaal niet aan te pas? De eerste set was alsnog voor Muguruzaik wil gratis onbeperkt toegang. Foto: Pro Shots, ladies tennis final australian open. Venus Williams.

Navigatiemenu

Altijd leuk om autoliefhebbers in de decembermaand mee te verrassen. In de finale ver­sloeg zij de ongeplaatste Spaanse Garbiñe Muguruza in drie sets. Jo Wilfried Tsonga. Great day out.

Tip de redactie. Een gretig spelende Kenin maakte telkens de goede keuzes en zette Muguruza met powertennis onder druk. Hun eersterondewedstrijden zijn open regenval verplaatst naar dinsdag.

Andere: