Van een foto een tekening maken photoshop

/ 08.02.2021 / Marelle

Aangezien we het boekje voor de kerk zelf moesten maken leek het me leuk om daarin foto's van onszelf, de ringen en de kerk te zetten in de vorm van tekeningen. Lightroom 3.

Dit geeft ons een wat duidelijker beeld van de overtollige zwarte deeltjes die we moeten wegwerken. Recent Comments Hilde on Kleurzweem verwijderen in photoshop Miss Letterpress on Van foto naar tekening in photoshop Hans on Van foto naar tekening in photoshop Erik on Van foto naar tekening in photoshop.

Vervolgens gaan we een filter toepassen. Indien het gebruik ervan je bevalt stelt hij het wel op prijs als je hem een e-mail stuurt om hem dat te laten weten. In deze tip toon ik jullie, op vraag van Charlie Vanhoudt , een manier om van een foto een schets te maken.

Dat vond ik zelf best aardig geslaagd, chantal janzen make up ik geloof dat niemand het uiteindelijk opgemerkt heeft. Bekijk ons cookiebeleid.

Met FotoSketcher kun je eenvoudig foto's omzetten in een tekening. Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Deze tip is gemaakt in Photoshop CS5 maar is net hetzelde in de vorige versies. Deze kende ik nog niet.

  • Elements Daarnaast kun je hem een kopje koffie met koekje doneren via de knop op zijn website.
  • ProShow Producer.

Meer weten over Photoshop beeldbewerkingen?

Your email address will not be published. Ik wel al eens met DEZE. Submit a Comment Cancel reply Your email address will not be published. Tips Photoshop   go to :  Index         Tip     Deze Tip werd geschreven door mezelf   Foto tot schets - Deel 1 In deze tip toon ik jullie, op vraag van Charlie Vanhoudt , een manier om van een foto een schets te maken. Deel jouw mening Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.

Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Meer over Photofacts.

In het dialoogvenster dat verschijnt selecteer je het vakje "Vorige laag gebruiken voor uitknipmasker". Your email address will not be published. Miss Letterpress on 31 July at Excel automatiseren? Dit zal de "puistjes" in zijn gezicht al aanzienlijk verminderen.

101 Tips voor Perfecte Portretfoto's

Mask Pro. Recent Comments Hilde on Kleurzweem verwijderen in photoshop Miss Letterpress on Van foto naar tekening in photoshop Hans on Van foto naar tekening in photoshop Erik on Van foto naar tekening in photoshop. Meer over de wekelijkse mail. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een objectief?

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts! We gaan verder in het volgende deel. GC in de media. Hans on 29 June at Windows 7. Kies "Niveaus" in het pop-upmenu.

Van een foto een tekening maken in Photoshop

Wil je snel resultaat dan is FotoSketcher een handig stukje software. Surf Tips. In het venster dat verschijnt hebben we twee oties, "Details" en "Donkerheid".

  • Excel ClipTips.
  • Om Photofacts.
  • X en X2.
  • Marcel Wiegerinck schreef op woensdag 13 februari om Deze kende ik nog niet.

Met "Donkerheid" bepalen we hoe zwart de lijnen zijn, van een foto een tekening maken photoshop. Nieuw in PowerPoint Met "Detais" bepalen we de dikte van de lijnen. Firefox 3. Daarnaast kun je hem een kopje koffie met koekje doneren via de knop op zijn website. Hij schrijft sinds over fotografie. Lijntekening op de Nikon D door Ger de Gram.

Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit- flits- en portretfotografie.

Dus klik opneuw de knop "Filter" in de menubalk, kies "Vervagen" in het drop-downmenu, en klik "Gaussiaans vervagen". Ter informatie: GratisCursus. Programmeur David Thoiron heeft het programmaatje gemaakt en biedt het kosteloos aan. Maak van  de zwart wit foto weer en kopie zodat je twee zwart wit kopieen in het lagen palet hebt selecteer de bovenste foto en stel de blend modus in op kleur egenhouden color dodge.

Leuk artikel om te lezen. Nu is dit natuurlijk ook mogelijk met behulp van bijvoorbeeld Photoshop, maar FotoSketcher doet dit snel en gemakkelijk. Indien het gebruik ervan je bevalt stelt hij het wel op prijs als je hem een e-mail stuurt om hem dat te laten weten.

Andere: