Thuis bij fien wijchen

/ 09.02.2021 / Khallil

Thuis bij Fien, Wijchen. Heel goed Gemiddeld

Bestelling duurde eeuwigheid. Johan speelde goed in op de sfeer van het feest, waardoor de dansvloer de gehele avond vol gestaan heeft met feestende gasten. Wachten en wachten en dan in de tussentijd drank verstrekken voor de omzet, want de drankjes zijn -zeker het tafelwater- zeer aan de prijs.

We zijn in de watten gelegd met mooie verse producten, mooie wijnen. Minimum: 1 , Maximum: Bediening niet echt super. De dj voelde de sfeer prima aan en had super rekening gehouden met mijn voorkeur.

Never again. Maar de laatste keer vond ik het toch wat slordig dat we er al een uur zaten en zelf om een broodje moesten vragen. Ik heb 3 x carpaccio gegeten en 3 x was hij anders. Het eten is echt heerlijk, de toetjes zijn fantastisch, thuis bij fien wijchen. Dat vond ik erg jammer.

Trouwen bij Thuis bij Fien

Thuis bij Fien is ons favoriete restaurant in Wijchen. Vanwege het bloedwarme weer een uitgebreide maaltijdsalade besteld van pittige kip. Vanmiddag geluncht bij "Fien". De bediening was nettjes, gerechten zagen er goed uit en smaakte naar meer. Vrijdag Gezellig met 3 vriendinnen gaan eten.

Lieve bediening, mooie kaart en heerlijk eten. Het personeel van Thuis bij Fien speelde perfect in op onze feestavond, waarbij bijna lege glazen voorkomen zijn en niemand iets te kort gekomen is!

Arjan 24 punten! Lekker gegeten? Het eten is echt heerlijk, de toetjes zijn fantastisch. Beoordelingen filteren. Biefstuk was laatste keer blue besteld maar helaas kreeg ik hem thuis bij fien wijchen gebakken.

Thuis Bij Fien foto's

Zeer vriendelijk en passievol personeel. Engels 9. Deze keer hebben we niet voor een huiskamermenu gekozen, maar ook dat is een aanrader!

De kip was verbrand en de slamelange was smaakloos en vond ik matigjes.

Home Bruiloft DJ. Een echte ijs kaart was er niet. Een ramp: eten duurt lang niet vergetenvet, die op dat moment acht maanden zwanger is. Zo moet het dus. We hadden een kadobon gekregen van dit restaurant. Bekijk meer locaties in Wijchen en omgeving.

Waarderingen en beoordelingen

We hebben opnieuw TOP gegeten buiten op het terras en gaan binnenkort lekker terug om het wildmenu te proeven! Help aanstaande bruidsparen en win een cadeaukaart! Enigste minpuntje is dat de tafeltjes binnen wat dicht op elkaar staan.

Wij hebben een hele leuke avond gehad waarop wij ook heerlijk black truffle risotto jamie oliver gegeten.

Voor herhaling vatbaar. Aantal keren wezen eten. Is dit een Scandinavisch restaurant? Plan je route. Na het lezen van vele positieve recensies over de DJ Company, goede keuken en omdat het bijna altijd druk is ook nog gezellig, thuis bij fien wijchen. Men had zelfs in de gaten dat we niet uit Wijchen kwamen en gaven ons tips over de omgeving van Wijchen. Alles duurt thuis bij fien wijchen te lang.

Op 5 mei in het restaurantdeel gegeten bij Fien. Fijne bediening2018 16:20 Updated by Jenny Ryan to Player.

Thuis Bij Fien adres

Er is geen moment geweest dat er niet gedanst werd en onze gasten hebben zich kostelijk vermaakt. Op zich een gezellige avond gehad mede door het gezelschap waar we mee waren , maar verder geen aanbeveling.

Het proosten, het diner en het feest.. Beoordeeld op 27 september via mobiele applicatie Mooie lunchlocatie.

Datum van bezoek: juni Vanwege het bloedwarme weer een uitgebreide maaltijdsalade besteld van pittige kip. Onze koks staan daarna voor jullie klaar om hun culinaire aspiraties met jullie te delen en het diner smaakvol te thuis bij fien wijchen.

Andere: