Piet van oost yerseke

/ 08.02.2021 / Faouzi

Het was gezellig en de dames in de bediening waren heel aardig. We zullen je suggestie bekijken. Zijn vaste klanten en worden nooit teleurgesteld in de kwaliteit en de service!

Het smaakte heerlijk. Vooral de kreeftensoep is een aanrader. Beoordeeld op 7 augustus Er ontbreekt iets Bediening wisselend - zeer vriendelijk tot onaangenaam. Opnieuw ging alle verantwoordelijkheid naar de keuken, want haar viel niets te verwijten

Niet 1 keer komen vragen of we nog iets wilden drinken. Vanwege nieuwe RIVM regels ons restaurant gesloten, piet van oost yerseke. Super gegeten oesters vooraf en mosselen als hoofdgerechteindelijk een restaurant waar het om het eten gaat en niet om de mooie tafelkleedjes.

Glas huiswijn. Heerlijk mosselen gegeten, toch niet te vergelijken met supermarkt-mosselen.

Prima in orde, heel lekker eten en de locatie is ook erg leuk, vraag wel een tafeltje in de serre dan kijk je op de haven en de Oosterschelde. Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Of alles naar wens was werd tussendoor niet gevraagd en zodra de taak van mevrouw er op zat, ging ze staan eten of drinken achter de toonbank.

Meer informatie

Bij Piet van Oost kan je goede friet eten en verse vis mee naar huis nemen. We hebben met 4 personen vandaag 1 October bij de Viskeete heerlijk gegeten Het was goed allemaal Heleen Minnaard. Land: Nederland Nederland België. Het eten is heel erg lekker! En verder. Tot dan.

  • De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.
  • Datum van bezoek: juli

Kortom hier gaan we vaker naar toe. Wij hadden graag een assortiment oosterscheldekreeft genomen aub. Leuk midden in de haven van Yerseke met vriendelijke en oplettende bediening en een kok die leuke en lekkere dingen maakt. We hebben enorm genoten.

Algemene gegevens

Wij komen zeker nog een keer terug. De witte huiswijn is uitstekend en betaalbaar. Niet te filmen wat er daarna gebeurt.

Willy Vercruysse. Vanavond hier met 4 personen gegeten. Wij komen graag terug! Datum van bezoek: juli Voor meer kijk op onze nieuwspagina. Onder n dak De voormalige oesterloods is verbouwd tot Viscounter en uitgebreid met de Zee-eterij met open keukenkantoor en personeelsruimte.

Extra gegevens

Heerlijk gegeten aan de haven van Yerseke. Ik vermoed dat het winkeltje en meeneem gerechten beter draaien dan het restaurant. Bij de tafel naast ons zelfde verhaal. Frite, kleine stukjes en laatste rommel.

Heel goed 3. Met 4 personen gegeten. Alles kan en bijzonder vriendelijke bediening. De moeite om even naar toe te rijden om Zeevruchten te gaan kopen. Dan komen wij direct weer terug om van jullie vis te genieten. Waarderingen en beoordelingen 3,5  10 beoordelingen? Piet van oost yerseke ja.

Het jonge blonde meisje probeerde er nog wat van te maken, was vriendelijk en dacht met ons mee.

Welkom op onze website.

Beoordeeld op 7 augustus Er ontbreekt iets Community Hoe was jouw ervaring? Kortom hier gaan we vaker naar toe!

Waar zijn de vaste serveersters gebleven??. Mooi opgemaakt. Een parel.

Andere: