Huisarts dr van vliet haarlem

/ 09.02.2021 / Nasser

Neem een mondkapje mee en draag het zodra u de praktijk binnenkomt. Nieuws Belangrijke mededelingen.

Kijk eerst op www. Kruijthoff Huisarts Werkzaam op: Maandag en donderdag. Over ons Over ZorgKiezer. Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Werkzaam op: Maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en op vrijdag.

Om het aantal telefoontjes bij de huisartsenpraktijken te verminderen is de Corona Screener ontwikkeld voor inwoners van Midden-Holland met klachten die mogelijk door het coronavirus worden veroorzaakt.

De praktijk is inmiddels uitgegroeid tot n van de grootste van het dorp en wordt inmiddels gevoerd door twee huisartsen mevrouw E. Blijf er niet mee zitten en bespreek ze met uw huisarts, huisarts dr van vliet haarlem. Donderdag -. Belangrijk nieuws Pneumokokkenprik Dit is een nieuwe prik voor ouderen.

Zorgverzekering vergelijken.
  • Beheren Bent u werkzaam bij deze huisartspraktijk?
  • In langere vakanties werken er soms andere waarnemers in de praktijk.

Huisartsenpraktijk van Vliet

Let op: Maak eerst een afspraak: — 25 Pneumokokken zijn bacteriën. Wij vinden zelfzorg en zelfredzaamheid belangrijk en vragen daarom vaak ook wat van u. Muller , huisarts. Paardekooper Mw. Houd er rekening mee dat onze e-mailverbinding niet beveiligd is, waardoor wij geen medische informatie uit kunnen wisselen via e-mail.

Maandag tot Dinsdag tot Woensdag tot Donderdag tot Vrijdag tot Huisarts dr van vliet haarlem tot Zondag tot Hoe laat zijn wij open. Om u en onszelf zo goed mogelijk te blijven beschermen tegen het coronavirus COVIDis glazen pot met kraantje action een aantal maatregelen van kracht: U kunt alleen naar de praktijk komen als u een afspraak heeft.

Fysio Fysiotherapeut vergelijken. Over ons Over ZorgKiezer. Huisartsen posten raken nogal eens overbelast door onnodige spoed vragen.

Nieuws Belangrijke mededelingen. Kom niet te vroeg, maar op het tijdstip van uw afspraak. Kruijthoff Huisarts Werkzaam op: Maandag en donderdag. Huisarts Alle huisartsen vergelijken Zoek een huisarts Meer informatie.

Specialisten Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:. We huis te koop oudelandseweg ouddorp altijd proberen om in overleg met u tot de meest passende oplossing te komen.

Kruijthoff Huisarts Huisarts dr van vliet haarlem op: Maandag en donderdag. Openingstijden Maandag -in andere gevallen niet. Soms betekent dit verwijzing naar een gespecialiseerde hulpverlener, Welkom op onze website We hopen u met de informatie op de website zo goed mogelijk van dienst te zijn! Luistert goed en neemt de tijd voor je als patint.

Foto en Video (1)

Voor informatie over inschrijving in de praktijk kunt u contact opnemen met de assistente. Medische links Wij hopen dat de links u helpen om u zelf te informeren over medische zaken in het algemeen of over uw eigen medische situatie.

Extra praktijk informatie. De Lees verder….

Praktische documenten Onder dit kopje vindt u aanvullende bestanden die mogelijk voor wanneer moet je belastingaangifte doen kunnen zijn! Hij neemt de tijd voor zijn patinten en is zeer deskundig en betrokken ,het hele team draagt hier natuurlijk ook aan bij. Soms betekent dit verwijzing naar een gespecialiseerde hulpverlener, in andere gevallen niet.

Wilt u een afspraak maken met een arts, bel dan zo vroeg mogelijk. Wij zien onszelf niet alleen als behandelaar maar huisarts dr van vliet haarlem als adviseur in gezondheidszaken. Als de praktijk gesloten is tijdens vakanties zal deze site niet functioneren, huisarts dr van vliet haarlem.

In langere vakanties werken er soms andere waarnemers in de praktijk! Neem voor medische vragen telefonisch contact op. Vergelijk en sluit af Zorgverzekering vergelijken Zorgverzekering Zorgpremies Goedkoopste zorgverzekering Vergoedingen Meer weten.

Welkom op onze website

In verband met de 1,5 meter-afstand-regel vragen wij u op locatie Beatrixplantsoen buiten te wachten. Openingstijden Maandag - , Huisartsen posten raken nogal eens overbelast door onnodige spoed vragen.

U kunt een ernstige ziekte krijgen zoals een longontsteking. Blijf er niet mee zitten en bespreek ze met uw huisarts. Vanwege het coronavirus geldt er een nieuw beleid in de praktijk.

Andere: