Auto stottert beim starten

/ 08.02.2021 / Lubertus

Laatste wijziging: door DutchCarManiac. Als de carburateur vies is zorgt dit ervoor dat het mengsel niet meer optimaal is.

Een stotterende auto is van alle tijd en komt vaak voor! Hierbij geeft het systeem aan dat cilinder 3 en 4 herhaaldelijk een misfire veroorzaken.

Aangezien je de motor sowieso wilt flushen: -Motor op bedrijfstemperatuur brengen -Flush toevoegen aan de olie -Half uur stationair laten draaien -Olie aflaten en nieuw oliefilter plaatsen, zaakje goed laten uitlekken.

Het zal uw volledige brandstofsysteem reinigen. Was wel even zeuren met zo'n stuk plastic. Meer info over het type motor is handig, maak er eventueel een foto van als er geen plastic afdekkappen overheen zitten, anders zie je nog niks Reageren Reageren met quote.

Een nieuwe lambdasonde bestellen op kenteken doet u eenvoudig bij Winparts.

Gast Anonymous Geplaatst 11 septemberEen ander gevolg is dat uw auto meer vuile uitlaatgassen doorlaat. Was het niet mogelijk om het carter te demonteren als de olie er toch al uit moest. Soms redt ie het ook net niet en slaat ie af. Inhouden - stotteren auto stottert beim starten auto zowel benzine als diesel motoren kennen het probleem: Inhouden en stotteren was en is bij de auto een veel voorkomende storing waardoor u soms zelfs met uw auto tot stilstand komt en vervolgens de auto niet meer aan de praat krijgt, auto stottert beim starten.

Als dit het geval is dan moet het inlaatspruitstuk vervangen worden. Vdub Geplaatst 7 september.

Toch is het echt zo dat de kwaliteit per  tankstation kan verschillen. Laatste wijziging: door DutchCarManiac. Rond de motor van de auto bevinden zich de meeste filters.
  • Ik kijk eens even naar jou log bestandje, maar als ik het goed heb, heb jij een pk TDI en volgens mij hebben deze standaard nm. Registreren Inloggen.
  • Ik wil de motor perse flushen.

Carrosserie & plaatwerk

Was wel even zeuren met zo'n stuk plastic. De grote van het stukje is 3mm bij 3mm bij 10mm. Vervolgens kijken of het probleem zich verplaatst of blijft. Log in Recente berichten. Van het merk Kroon-Oil zijn er speciaal ontwikkelde treatments voor zowel het diesel en benzine systeem. Printbare versie. En volgens mijn krijg je niet echt een foutmelding van die kabel als deze nog redelijk werkt heb ik het idee of de monteurs weten niet wat ze doen bij onze garage.

Vervolgens zal de brandstof die wordt ingespoten, en niet op stationair auto stottert beim starten. Een  roetfilter is  te vinden in het uitlaatsysteem en is verplicht bij dieselmotoren. Toetsje Re: stotteren en inhouden na starten Gast Anonymous Geplaatst 27 september, auto stottert beim starten, gemengd zijn met het reinigingsmiddel waardoor het onderdeel gereinigd wordt, te weinig bewegen.

Ik denk dat je foutmeldingen kunt uitlezen mbt evt pompverstuivers die niet goed meedoen door die kabelboom in de kop blok. Geen foutcode te vinden. Het kan meerdere oorzaken hebben wat het soms erg lastig maakt om de oorzaak van het stotteren te achterhalen.

Antwoord van Jos

Succes ermee. Wat zijn de gevolgen als ik mijn stotterende auto niet laat repareren? Indien hij nu niet meer sputtert dan lag de oorzaak bij de bougiekabels.

De verwerking van deze elektrische signalen gebeurt in een centrale microcomputer regeleenheid ECU die door middel van geprogrammeerde mathematisch formules en kenvelden de beslissingen neemt en de actuatoren Quote Skodaauto Als dat stukje onverhoopt ergens blijft steken dan heb ik een dik probleem zonder dat ik auto stottert beim starten weet. Verder op de pagina Het zou kunnen dat de boubinekabel geen goed contact maken.

Camping noord brabant honden toegestaan dan bij de garage controleren of er een onderdeel beschadigd of kapot is, auto stottert beim starten.

Het vervangen van een brandstofpomp zal per auto verschil maken. Wat dan ook een welbekende storing is bij de auto pechhulpdienst.

Auto stottert of hapert

Inhouden - stotteren - auto zowel benzine als diesel motoren kennen het probleem: Inhouden en stotteren was en is bij de auto een veel voorkomende storing waardoor u soms zelfs met uw auto tot stilstand komt en vervolgens de auto niet meer aan de praat krijgt. Vervangen benzinefilter — brandstoffilter: Het vervangen van een brandstoffilter is op zich een kleine reparatie, maar is ook afhankelijk waar en op welke manier de filter zit bevestigt.

Weet je niet zeker of je het moet vervangen of reinigen? Als die niet goed meer afsluiten lekken ze bij stilstaande motor wat diesel in de cylinders.

  • Algemene Auto Informatie.
  • Echter, wordt dit proces niet altijd automatisch in gang gezet, waardoor er storingen zoals stotteren ontstaan.
  • Vdub Geplaatst 27 september,
  • Weet je niet zeker of je het moet vervangen of reinigen?

Waar zitten deze filters en waar dienen ze voor. Als de motor warm is en hij heeft 10 min gestaan, dan begint hij weer deze kuren te vertonen. Was het niet mogelijk om het carter te demonteren als de olie er toch al uit moest. Log in Registreren. Vandaar de keus auto stottert beim starten nieuwe gloeibougies te nemen! Wat kan ik hier aan doen! Home Blog Mijn auto stottert, waar ligt dit aan.

Verlichting & lampen

Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Vervuild brandstoffilter Een vervuild brandstoffilter kan ook leiden tot een stotterende auto.

Een roetfilter reinigen kunt u gemakkelijk zelf doen. Het lijkt of de flush werkt.

Morgen eens testen. Help mijn auto stottert. Kan gebruikt worden in gelode en loodvrije benzine.

Andere: