Patroon simpele trui breien

/ 16.02.2021 / Hille

Deze garens hebben iedere een uniek kleurverloop waarbij je niet van kleur hoeft te veranderen. Witte gebreide trui uit mohair.

Pas op, het werkt verslavend: eenmaal begonnen wil je ze allemaal maken! Een gebreide trui met een gave grafische print. Het zijn 2 rechte lappen waarvan je de zijkanten op elkaar naait. Voor beginners hebben we een stap-voor-stap video op YouTube. Hoe je een patroon downloadt? Het effect met de ruiten krijg je vanzelf.

Een mooie, gebreide damestrui.

Trui met Ajourpatroon Patroon simpele trui breien Veritas Taal: Nederlands Gebreide damestrui in paarstinten en de bovenkant in de ajoursteek. Breipatroon Yarn and Colors Hanna Sweater?

Home Categorien Patronen Categorien. Let op: Levertijd is momenteel 7 werkdagen. Je hoeft alleen maar de basis breisteken te kennen.

  • Gratis breipatroontje in pdf bestandje. Het breipatroon is helemaal gratis en kun je via Garnstudio verkrijgen.
  • Breipatroon Simply Fun Socks. Eén easy-peasy basispatroon voor alle toffe truien.

Kleurentrend

Deze patronen zijn vaak snel en eenvoudig te maken met dikke garens en grote haak- en breinaalden, ideaal voor beginners. Draag je eigen gemaakte trui deze winter met trots! Goed nieuws: dit populaire garen is nu beschikbaar in nieuwe kleuren! Het breipatroontje kun je downloaden op de website van veritas. Bekijk meer.

Welkom op de nieuwe website van Wolplein. Nederlands Nederlands English Deutsch. Breipatroon Ingenua Trui. Breipatroon Ingenua Moda Vest? Hier kun je ook wol bestellen. De trui wordt gemaakt met grote naalden en dik garen Katia Ingenious Big en breit heerlijk snel weg.

Een mooie, gebreide damestrui.

Handgemaakte truien voor beginners

Een simpele trui om te breien! Breipatroon Stripy Socks. Drie basispatronen voor drie verschillende truien. Het breipatroon is helemaal gratis en kun je via Garnstudio verkrijgen.

Wij zijn trots op onze beoordeling van een 8. By Claire Fashion Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek. Je hoeft alleen maar de basis breisteken te kennen. Een prachtige trui met jacquardmotief zonder van kleur te hoeven wisselen. Pas op, dat zeker niet, patroon simpele trui breien. Je kunt de patronen vinden bij Knit by Bart!

Hier kun je ook wol bestellen. Schotse ruiten raken nooit uit de mode. Moeilijkheidsgraad Beginner 49 Gemiddeld 93 Gevorderd Een hele mooie trui met lange mouwen en een kraag met roosjes.

Breipatroon Nuvoletta Mantel met ceintuur. Leuk breipatroon voor makkelijke zomer trui. Breipatroon Droomdeken 4. Als je meer van het haken bent, dan is deze trui gemaakt met Azteca Degrad iets voor jou. Geschikt patroon simpele trui breien elke gelegenheid. Het is een Nederlands breipatroon in pdf formaat.

Shadow is beschikbaar in prachtige kleuren die soepel overlopen in elkaar. Breipatroon Sweet Seventies Omslagdoek. Een gebreide trui voor in de zomer.

Freppi Gratis Breipatronen Damestrui met lange mouw Heerlijk warme damestruien met lange mouwen. Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer. Eén easy-peasy basispatroon voor alle toffe truien.

Breipatroon Nuvoletta Raglanmantel. Leuk breipatroon voor een damestrui. De trui wordt gemaakt met grote naalden en dik garen Katia Ingenious Big en breit heerlijk snel weg.

Andere: