Huis te koop bakboord capelle aan den ijssel

/ 17.02.2021 / Rawi

Gebouwgebonden buitenruimte. Sfeervolle royale woonkamer ca.

Eigendom ketel. Wachtwoord vergeten? Zo weet jij welke gegevens over jouw woning bekend zijn. Deel deze woning:. Klik dan op dit is een koopwoning.

In overleg. Is dit een koopwoning. Kaart bekijken. Bouwjaar ketel. Slaapkamer 1 ca.

  • Waarom staat deze woning op Promodomo?
  • Meld je aan. Door het gebruik van openbare gegevens willen wij de huizenmarkt weer transparant en toegankelijk voor iedereen te maken.

Bilderdijkstraat 15

Bruto inhoud. Deel deze woning:. Indeling met indicatieve maten; Begane grond: Gesloten entree met bellen tableau, brievenbussen en een video intercomsysteem; mooie centrale hal met trappenhuis en lift en toegang tot de bergingen en de parkeergarage. In overleg. Promodomo is altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van wonen. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door de mogelijkheid te bieden om jouw woning te claimen.

Onthoud mij. Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord. Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date. Deze geschatte woningwaarde is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meld het ons.

Niet te koop

Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord. Ik heb een andere vraag. Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder.

Ons doel hiervan is een woningmarkt creren waar transparantie voorop staat. Deel deze woning:. Stel een datum en tijd voor Datum. Vanaf het balkon is er een formidabel vrij uitzicht over de Hollandse IJssel en de omgeving. Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar?

Bekijk locatie op kaart. Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date! Dit lichte appartement heeft een royale woonkamer; een moderne open keuken en 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een eigen badkamer en een ruime inloopkast. Heb je nog geen account? De foto van de woning komt van Google Maps.

Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals. Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning.

Modern appartement op een mooie locatie aan de Hollandse IJssel met een prachtig vrij uitzicht! Henry Moorepassage - 5 2. Woningeigenschappen Adres. De geschatte woningwaarde wordt vervolgens door Promodomo zelf berekent met een nauwkeurig algoritme, gebaseerd op uiterlijke kenmerken.

Bekijk alle kenmerken Bekijk minder kenmerken. Zonnepaneel opbrengst.

Omschrijving

Zonnepaneel geschikt. Jouw bod. Eigendom ketel.

Floris Burgwal - 6 7. Promodomo is altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van wonen. Frederik van Eedenplaats - 8 5.

Andere: