Beste reistijd vietnam klimaatinfo

/ 18.02.2021 / Eelko

Afgezwakte tyfoons kunnen overstromingen veroorzaken. Het is 30 dagen droog in de zomer.

Ideaal weer voor wandeltochten in de natuur en Hanoi. Laat dan even een bericht achter hieronder. Hoi Sophie, Je eerste bericht was wel binnen gekomen hoor. Wij hebben het idee om eerst naar het Noorden van Vietnam te gaan en daarna af te zakken naar het zuiden. UV Om je hopelijk een goed beeld te geven over de beste reistijd Vietnam , hebben we het weer per maand op een rijtje gezet.

Hierdoor is er een groot verschil qua seizoen en temperatuur, beste reistijd vietnam klimaatinfo. Hoi Luuk, dat is niet te voorspellen. Van december tot en met maart zijn er de meeste toeristen in Vietnam te vinden! Lees Meer Vliegtickets Onze tips over hoe je goedkoop naar Vietnam vliegt.

Maar nogmaals, Dank voor je compliment. Op dit moment is het in centraal Vietnam ook alleen maar regen.

Transport vertragingen gebeuren. De temperatuur is aangenaam en door de lagere luchtvochtigheid voelt het heerlijk aan. Mocht het echt niet bevallen kan je altijd door reizen of door vliegen voor een klein bedrag naar Laos, Cambodja, Myanmar of een ander land.

Er valt in mei op 17 Dagen neerslag met een totaal van 57 mm en het is deze maand 14 Dagen droog in Vietnam. Ik ga ook naar Cambodja. Dit zijn maart, april en mei. De beste reistijd Vietnam is dus vooral afhankelijk van het regenseizoen. Of je nou een groepsrondreis boekt of een individuele rondreis maakt, een beter manier om zoveel mogelijk in één vakantie te ontdekken bestaat er niet. Zou het in deze periode nog wel mogelijk zijn om een trekking te maken in het noorden?.

  • Veelgestelde vragen over de beste reistijd voor Vietnam.
  • Hoe liggen de rijstvelden er dan bij? De rest van de dag kun je over het algemeen echter prima van alles ondernemen.

Al met al geen slechte maand. Gelukkig is het in Vietnam altijd 20 tot 35 graden waardoor een goede regenbui meestal een welkome verassing is. Reisgroet, Sjoerd Antwoord. Alvast bedankt voor je antwoord.

Het goede nieuws komt uit de bergregio van Sapa waar de rijstvelden langzaamaan prachtig goudgeel kleuren. Van december tot en met maart zijn er de meeste toeristen in Vietnam te vinden, beste reistijd vietnam klimaatinfo.

In het zuiden van Vietnam is het bijna het gehele jaar tussen de 25 en 35 graden. Het verschil in regenseizoen en temperatuur is over het algemeen niet zo groot in de maanden maart en april.

Overal in het centrale deel van Vietnam komt er een regenperiode voor, maar wanneer dat exact is verschilt wel een beetje per plek. Van december tot en met maart zijn er de meeste toeristen in Vietnam te vinden.

De grootste kans op tropische depressies die zich tot orkaankracht ontwikkelen is er in de periode juli tot en met oktober. In Zuid Vietnam loopt het droge seizoen van december tot en beste reistijd vietnam klimaatinfo april  en de regen van mei tot en met november.

Wij hebben dit niet als hinderlijk ervaren. Hier valt de meeste regen in september en oktober. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen.

Klimaattypes

Lees meer over ons cookiebeleid alle cookies. Leuk en Interessant artikel. In Zuid Vietnam loopt het droge seizoen van december tot en met april  en de regen van mei tot en met november.

Hoi Patricia, dank je wel. Persoonlijk heb ik het nooit als probleem ervaren, reizen in het laagseizoen? In het zuiden zit beste reistijd vietnam klimaatinfo begin van het regenseizoen er aan te komen wat betekent dat het wat vaker zal gaan regenen zeker tegen het einde van de maand, beste reistijd vietnam klimaatinfo. Beste reistijd Centraal - Vietnam Juli, september: Zomer in centraal Vietnam Onze zomermaanden brengen hoge temperaturen over heel Vietnam, or prostitution.

In Centraal Vietnam is het nog steeds volop zomer. Welke welke vitamine slikken tegen haaruitval adviseren jullie tussen deze twee? Het verschil in regenseizoen en temperatuur is over het algemeen niet zo groot in de maanden maart en april.

Beste reistijd Vietnam

Herfst klimaat Vietnam sep-nov In de herfst is het in Vietnam gemiddeld 26°C. Geen noemenswaardigheden verder. Hoi Natalie, ik denk zelf dat je nog wel naar Vietnam kunt.

Ook in deze maanden is het noorden goed te bereizen en je hoeft je hierdoor niet te laten tegenhouden? Wees dus verdacht op het winterklimaat in dit berggebied en pak een warm jack in. Terwijl het noorden op weg terug is naar een warme, beste reistijd vietnam klimaatinfo, natte zomer kun je nog steeds veel droge dagen verwachten.

Andere: