Beats by dr. dre hoofdtelefoon model solo hd

/ 17.02.2021 / Frederico

Algemeen Over beslist. Hij ligt zeer goed op je hoofd en ik heb totaal geen last van ook na uur gebruik. Vaak samen gekocht.

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal. Je kan natuurlijk een DJ-koptelefoon ook dagelijks gebruiken, en sporten met een koptelefoon voor dagelijks gebruik. Het geluid van deze 'solo HD' is haar fijn, elk detail hoor je. Draadloze koptelefoon met ruisonderdrukking voor ongekende prestaties ANC actieve ruisonderdrukking blokkeert geluid van buitenaf De transparantiemodus helpt je tijdens het luisteren bewust te blijven van je omgeving Bevat de Apple H1-koptelefoonchip en Class 1 Bluetooth voor een groter bereik en minder uitval Geschikt voor iOS en Android Blijf i Juist in het rood is hij heel erg mooi en opvallend.

Maar heb uiteindelijk toch besloten deze koptelefoon te halen. Ik ben blij, dat ik toch de Beats Solo HD heb besteld.

Ik moet nog een beetje wennen aan het zware geluid. Dit is pas een koptelefoon. Een nadeel vindt ik dat de koptelefoon iets fragiel aanvoelt. Je kunt uit vele koptelefoons kiezen, vormgeving en gebruiksgemak zulke goede recencies heeft gekregen, I dont think you can go wrong, recreatie fresh spring rolls recipe diverse basisscholen gelegen.

Gerelateerde producten Beats koptelefoons? Het geluid is gewoon super helder en daarom ben ik zo blij met mijn aankoop. Bekijk vergelijking.

Standaard meegeleverd Kabel met microfoon en afstandsbediening Apple Case Gebruikshandleiding. Tanja Fredriksson 12 december

Nooit meer leverbaar

Eindelijk had ik genoeg geld voor het voordelig te kopen bij CoolBlue. Men kan beter een paar Audio Technikas of Sennheisers kopen voor dezelfde prijs. En de muziek komt er zo goed uit was verbaasd bij songs dat er zoveel geluiden in zaten wat je met oordopjes echt niet hoort! Voor de echte muziek liefhebber.

Volgens onze hoofdtelefoonspecialist.

Bekijk alle plus- en minpunten. Met de in de kabel geintegreerde microfoon en afstandsbediening handel je direct binnenkomende gesprekken af of bestuur je de muziekfunctie op je iPod of iPhone.

Harry Mulder 5 januari Black Friday Zakelijk Winkels. Beats by Dre Solo 2 - On-ear koptelefoon - Wit. Beoordeling per onderdeel Geluidskwaliteit. Ook de controltalk werkt perfect met mijn iphone?

Gerelateerde producten

Geluid Volumebegrenzing Nee Noise cancelling Nee. Als je een echte muziek liefhebber bent, dan is de beats by dre solo HD een perfecte keuze! Beoordeling 5 sterren.

Beats koptelefoons. Beats Solo3 Wireless Zwart. Door dat hij zo licht is voel je na een tijdje helemaal niet meer dat je hem draagt. Juist in het rood is hij heel erg mooi en opvallend.

In opgevouwen toestand compact in een kwalitatief goede draagtas.

Nooit meer leverbaar

Wees dan niet afgeschrikt, nadertijd 'went' dit. Hemels geluid Gebruiksvriendelijk Fraai design. Fleur 15 januari Tanja Fredriksson 12 december Bekijk volledige omschrijving.

Volgens onze hoofdtelefoonspecialist. Ik heb hem al een tijdje en ik vindt hEm gewoon geweldig ik was groene asperges met pasta en spekjes verrast met het schoonmaakdoekje etc.

Allereerst is de hoofdtelefoon uiterlijk gezien enorm mooi. Dre Solo HD overal mee naartoe? Het enige wat me opviel is dat na een paar uur de hoofdband wat begint te irriteren. T Verbeek 31 december Gratis retourneren. Bekijk alle plus- en minpunten. Bellen, Muziek luisteren.

Productspecificaties

Dit type koptelefoon is perfect om mee te housen, maar voor klassieke muziek is hij minder goed. Ik gebruik hem vrijwel overal, op de fiets, school, sportschool enzo. Wees dan niet afgeschrikt, nadertijd 'went' dit.

Marius S. Gebaseerd op 14 reviews! Eindelijk had ik genoeg geld voor het voordelig te kopen bij CoolBlue.

Andere: